クラークインターナショナルコース(東京/名古屋)

開く

20.12.16International Course 3rd Grade Christmas Party

Today we held a Christmas party for our grade 3 students. During the party we recalled the achievements of our students as well as memories of their time at Clark, and enjoyed our final event as an entire group. We also had snacks, did a quiz, and played a Christmas game.

The students had a lot fun. It was nice to see them enjoy their time together.

IMG_2755.JPGEnjoying doughnuts and snacks together

IMG_2737.JPGA Christmas game

IMG_2781.JPGOne final group photo