クラークインターナショナルコース(東京/名古屋)

開く

21.01.18English Speech Contest Practice

Today during our Zoom lessons, students practised their English speeches for tomorrow’s final in-class speeches and assessment. Depending on the Students’ Eiken levels, they could choose from one of two topics: SDGs and a profile of their hometowns or regions where they live.

We gave the students an opportunity to revise their work, including Power Point presentations. There are many good speeches, and we look forward to the full competition with students from other campuses later this week.

IMG_2786[1].JPGPractising in Zoom

IMG_2782b.JPGAn example of students' speech prepared before the class today