クラークインターナショナルコース(東京/名古屋)

開く

21.01.28International Course Global English

Today’s topic in our Global class was ‘hidden water’, which is the water we use in production and agriculture. The students looked at and discussed to topic of water consumption and other essential daily needs, as well as how to manage important resources.

IMG_2798.JPGDiscussing the day’s issue in pairs and groups

IMG_2796.JPGComparing comprehension tasks