クラークインターナショナルコース(東京/名古屋/大阪梅田)

開く

19.05.23【大阪梅田・海外大学進学コース】Rational Exponents (有理数の指数) ~ビジネスからの指数~

In yesterday’s Advance Overseas Course math class we looked at basic fractions and the English terms we use with them. Continuing that, in today’s lesson we looked at more complicated fractions and fractions as exponents. We also explored how algebra can be used to analyze business. The idea of the class was to visualize fractions so we can further understand them. The students all enjoyed seeing the practical uses of math.

昨日の海外大学進学コース数学での内容に続き、今日は有理数の指数について学びました。イメージとして有理数の指数を理解するためにヴィジュアル化し、慣れてきたところで有理数の指数を通してビジネスの問題について分析をしました。生徒達は実践的に数学が使われているのを見て皆楽しんでいました。

rational exponents.jpg英語での数学は実践的なイメージが大切です。