メニュー

【インターナショナル】次回は11/30!OCでネイティブと学ぼう!

クラーク国際で育成する15のキーコンピテンシーはこちらから

Hello! This is Flo from Yokohama Campus.
Last September 20, we had our Open Campus. For the International Course, the theme was food. The basic class talked about different kinds of food in different countries. Have you tried kebab? How about paella?
Then, the advance class focused on fast food menu. The students learned how to order in English. What is your favorite fast food?
We hope to see you at our next Open Campus on November 30!

こんにちは!横浜キャンパスのフローです。
 9月20日にオープンキャンパスを開催しました。インターナショナルコースのテーマは「食べ物」でした。
ベーシッククラスでは、世界のさまざまな国の料理について学びました。ケバブを食べたことはありますか?パエリアはどうでしょう?
一方、アドバンスクラスでは、ファストフードのメニューに注目しました。英語で注文する方法を学びました。みなさんのお気に入りのファストフードは何ですか?
次回のオープンキャンパスは11月30日です。ぜひお会いしましょう!

こちらはフロー先生!大人気です✨

\ 横浜キャンパスの最新情報 /

  • URLをコピーしました!
目次