【文化祭】ニコール先生によるAmbi祭レポート

クラーク国際東京キャンパスの文化祭である【Ambi祭】が10/28, 29に行われました。たくさんの保護者と中学生が来場くださいました!今年度は個性×新しい発見をテーマに、各コース趣向を凝らした出展を行いました。今回は、ジャマイカ出身のニコール先生による生徒へのインタビューを交え、Ambi祭レポートをお届けします。

Students prepared and hosted the yearly Culture Festival. I like this event as it gives students a chance to learn the importance of team work, leadership and time management skills.

生徒たちは毎年恒例の文化祭を準備し、主催しました。チームワークの大切さ、リーダーシップ、時間管理能力などを学ぶことができるので、私はこのイベントが好きです。

Likewise, students can feel satisfaction from visitors enjoying their projects, as well as, learn from their mistakes. It was a fun day for students to showcase their creativity and build on communication skills.

また、来場者が自分たちの出展を楽しんでくれることで生徒たちは満足感を得ることができ、失敗から学ぶこともできます。生徒たちにとって、創造性を発揮し、コミュニケーション能力を高める楽しい一日でした。

Many talents were also on display, including a talk show conducted in English and an in-flight experience in which students took on the role of cabin attendants and traveled to the North Pole and Europe.

また、英語で行われたトークショーや、生徒がキャビンアテンダント役に徹し、北極や欧州を旅する機内体験など、多くの才能が発揮されました。

また留学ブースでは、ハワイ、オーストラリア、ニュージーランド留学経験者の生徒が来場された方々に体験談を聞いていただき、とても盛況でした!

国際高校ならではの多様な見方・考え方、そして他の国の文化を理解する力を見事に発信できていました! 学年やレベルを超えた行事で仲間との絆もより深まりました。

\ 東京キャンパスの最新情報 /